dijous, 27 de febrer del 2014

Macias regala una botifarra dolça a Rajoy

El portaveu adjunt de CiU explica que un dels productors d'aquest embotit li va demanar que li portés una d'aquestes botifarres al president espanyol
Nerea Rodríguez
Mariano Rajoy i Soraya Sáenz de Santamaría al Congrés dels Diputats
Mariano Rajoy i Soraya Sáenz de Santamaría al Congrés dels DiputatsEl portaveu adjunt de CiU, Pere Macías, es va acostar ahir a l'escó del president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, durant el debat de política general per lliurar-li com a regal una botifarra dolça. La iniciativa va sorgir aquesta setmana quan va visitar una fira dedicada a aquest producte en una localitat pròxima a Girona.

En aquest esdeveniment, un dels productors d'aquest embotit li va demanar que li portés una d'aquestes botifarres a Rajoy perquè comprovés que hi ha coses "diferents" i que no totes les coses són iguals, segons va explicar Macías.

Rajoy, que estava assegut en el seu escó al costat de la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría, i el titular de Justícia, Alberto Ruiz-Gallardón, va rebre l'obsequi embolicat, com és preceptiu, en un paper a prova de greix, en mig de les rialles i els comentaris dels seus companys de bancada.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/macias_regala_una_botifarra_dolca_a_rajoy_99033.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada