dijous, 20 de febrer del 2014

Manos Limpias presenta una querella contra Mas per prevaricació i sedició

El sindicat recorda que el nazisme va utilitzar la frustració i el victimisme alemany per aconseguir el seu objectiu
El sindicat Manos Limpias ha presentat davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) una querella criminal contra el president de la Generalitat, Artur Mas, en què l'acusa de prevaricació, desobediència i sedició per la seva aposta pel dret a l'autodeterminació de Catalunya. La querella recull la resolució del Parlament en què instava el 27 de setembre del 2012 a convocar una consulta per decidir el futur de Catalunya, aprovada per CiU, ERC, ICV, DC, SI i l'exdiputat del PSC, Ernest Maragall. El sindicat considera que la iniciativa no hauria estat possible "sense l'impuls polític" de CiU, i més concretament, del president Mas.
Manos Limpias denuncia que el president de la Generalitat ha tingut "la clara vocació per instar a través de la seva innegable acció política i executiva de portar a terme accions a favor de la desintegració d'Espanya". El col·lectiu augura que a través d'un "referèndum il·legal", Artur Mas és partícep i autor intel·lectual d'actuar pel desmembrament d'Espanya, i de desafiar la legislació vigent, i assegura que això és motiu de sanció.
Manos Limpias ha comparat el nazisme amb el procés sobiranista, que, amb eslògans com "Espanya ens roba", pretén "continuar alimentant el victimisme entre una part de la societat catalana", i ha recordat que Hitler va utilitzar la frustració del poble alemany generat per la crisi econòmica i el desig de venjança contra els vencedors de la Primera Guerra Mundial per arribar al poder a través d'eleccions lliures. El sindicat demana citar Mas com a imputat, i com a testimonis deu diputats més, entre els quals hi figuren el president d'ERC, Oriol Junqueras, el líder d'ICV, Joan Herrera, el diputat de la CUP, David Fernández, i la presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert.
http://www.ara.cat/politica/Manos_Limpias-querella-Mas-TSJC_0_1087691457.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada