dimarts, 18 de febrer del 2014

Procés a seguir pels ajuntaments per portar LRSAL al Tribunal Constitucional

Una vegada aprovat el procediment per portar la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local (LRSAL) al Tribunal Constitucional, és importantíssim la implicació dels ajuntaments. Necessitem uns 1.200 ajuntaments que representin uns 7,5 milions d’habitants de l’Estat espanyol. Aquí us expliquem els passos a seguir:
És important que seguiu detalladament tot el que marca la Guia de procediment, i que l’acord i el certificat siguin els que us proposem sense cap modificació . Només s’han d’omplir les dades que us corresponen com a Ajuntament, ja que aquesta és una acció de milers d’ajuntaments i cal mantenir la homogeneïtat de tota la documentació.
Necessitem rebre abans del 14 de març l’original i dues còpies de l’Acord del Ple, el Certificat del secretari amb el nombre d’habitants de la seva població i els Poders notarials de l’alcalde/essa (tan ampli i suficient com en dret es requereixi a favor de la Procuradora Dña. Vírgina Segura, col. Núm. 1040 de l’Il·lustre Col·legi de Procuradors de Madrid).
S’ha d’enviar a l’adreça: CGLC c/València 231, 6a planta 08007 de Barcelona
També per mail a: secretaria@governslocals.cat
Per qualsevol dubte podeu trucar al 93.496.16.16 (Cristina Soler).
També aniria bé que ens confirmessiu la data de convocatòria del Ple per portar un control exhaustiu del procés en cada un dels ajuntaments.
Documents:
2. Proposta d’acord de Ple Ajuntament recurs LRSAL al TC (aquest acord s’ha d’aprovar per majoria absoluta)
5. Model d’informe jurídic del secretari de la corporació, per incorporar-lo, si ho creu oportú, a l’expedient de l’acord de ple.
Nota: Les úniques despeses que la interposició del conflicte en defensa de l’autonomia local comportarà per als ajuntaments seran l’esmentat atorgament de poder per a plets i la tramesa de la documentació al CGLC, a banda dels costos interns de funcionament que comporti per a cada corporació local l’adopció de l’acord.
http://governslocals.wordpress.com/2014/02/18/proces-a-seguir-pels-ajuntaments-per-portar-lrsal-al-tribunal-constitucional/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada