dijous, 6 de febrer del 2014

President Mas: "Tenim una oportunitat d'or per construir entre tots el país que volem"

 Durant l’acte commemoratiu del 65è aniversari de l’empresa Amat Immobiliaris, el cap del Govern ha llançat un missatge de confiança en la recuperació econòmica
 
·         Artur Mas ha subratllat que Catalunya està liderant la creació d’ocupació al sud d’Europa, les exportacions, el turisme i la captació d’inversió estrangera
El president Mas amb la família AmatEl president Mas amb la família Amat
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha clos aquesta tarda a Barcelona l’acte commemoratiu del 65è aniversari de l’empresa Amat Immobiliaris amb un missatge de confiança en el futur. El president ha subratllat que, malgrat les dificultats, “es comencen a veure clarianes enmig de la boira”que ha representat la recessió, i ha instat a aprofitar-les perquè “tenim una ocasió d’or, una gran oportunitat, per construir el país que entre tots volem construir, des de la confiança i la col·laboració entre les institucions i l’àmbit civil, el teixit associatiu i el món de l’empresa”.
 
El cap de l’Executiu ha subratllat que Catalunya“està liderant la sortida d’aquesta situació complicada” i ha concretat que “està liderant la creació d’ocupació a tot el sud d’Europa, no només a l’Estat; està liderant les exportacions, el turisme, la captació de fons europeus per a projectes de recerca i d’innovació i la captació d’inversions estrangera en l’àmbit no financer”.
 
El president de la Generalitat ha felicitat i ha posat com a exemple Amat Immobiliaris i ha destacat els seus valors i les seves actituds. Artur Mas ha remarcat la “sensibilitat” d’aquesta empresa, que “ha evitat desenes de desnonaments”, assolint acords entre propietaris i llogaters “amb bones solucions per a tothom”.
 
En aquesta línia, Artur Mas ha recordat que el Consell Executiu ha aprovat avui un programa per ajudar les famílies amb dificultats en el camp de l’habitatge, especialment pel que fa a persones aturades de llarga durada. I ha assenyalat que “malgrat les estretors pressupostàries incrementarem entre un 15 i un 20% la dotació a aquest programa”.
 
Amat Immobiliaris és una empresa familiar fundada per Joan Amat, el 1948, com a administrador de finques, gestionada des del 1952 per la seva vídua, Concepció Amigó, i, a partir de finals dels anys 60, per les seves filles Imma i Joana Amat. Amb seu corporativa a Sant Just Desvern, l’empresa té oficines a Barcelona, Valldoreix i Sant Cugat del Vallès.

http://www.president.cat/pres_gov/president/ca/actualitat/noticies/notapremsa-245511.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada