dilluns, 14 de juliol del 2014

Corominas: "El to reivindicatiu, cívic, festiu i democràtic que hem vist avui a la Transsegre diu molt d'aquesta societat catalana"

Afirma que en actes com aquest "es demostra que el nostre món local està mobilitzat, estem generant un moviment de fons molt important en què s’impliquen, no només les institucions, sinó també la gent"

El vicesecretari general de Coordinació Institucional de CDC i vicepresident segon del Parlament de Catalunya, Lluís Corominas, acompanyat per l’alcalde de Balaguer, Josep Ma. Roigé, ha participat avui en la segona i última jornada de la Transsegre, una festa que enguany celebra la seva 30a edició i que vol recuperar l’espai natural del riu Segre  amb un descens de barques de construcció artesanal des de Camarasa fins a Balaguer.
A l’arribada a Balaguer, Corominas ha valorat molt positivament l’alta participació de la festa, el caràcter festiu i, sobretot, que “a 4 mesos de la consulta, en pràcticament en totes les embarcacions hem pogut veure un to reivindicatiu, no només del 9N, sinó del procés que s’ha visualitzat amb multitud d’estelades”. Ha afegit que “ens agrada aquesta manera de demostrar-ho, cívicament i democràticament, com s’ha fet a la Transsegre, ja que diu molt d’aquesta societat catalana”. 

Així mateix, el dirigent de CDC ha destacat que “en actes com aquest, a 11 mesos de les eleccions municipals, es demostra que el nostre món local està mobilitzat, estem generant un moviment de fons molt important en què s’impliquen, no només les institucions, sinó també la gent”.

Lluís Corominas també ha tingut una trobada amb militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) que, durant el matí, han desplegat la pancarta "Catalonia is not Spain" en un dels ponts de Balaguer. Tot seguit ha dinat amb militants i simpatitzants de Convergència i la JNC de la Noguera.

Per la seva banda, l’alcalde de Balaguer, Josep Ma Roigé, ha destacat l’organització de la festa que ha acabat sense cap incident, així com l’alta participació. També ha incidit en què “en l’edició d’enguany hem tornat a veure estelades en pràcticament totes les embarcacions, fet que demostra que la majoria de la societat catalana vol que el nostre país faci també una travessa cap a la independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada