diumenge, 27 de juliol del 2014

Rull "CDC està disposada a refundar el partit, actualitzant els valors i els principis fundacionals de la formació"

Pascal, que ha tancat amb Rull l’Escola d’Estiu de la JNC, ha destacat que ara “és es el moment de convèncer, de reivindicar i de fer bona política”

El secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, ha assegurat, durant la cloenda de l’Escola d’Estiu de la Joventut Nacionalista de Catalunya, que “la nova direcció de CDC està decidida a a refundar el partit, actualitzant els valors i els principis fundacionals de la formació. En aquest sentit, ha afirmat: “Volem obrir una nova etapa basada en el compromís social, en una manera concreta de fer política i en un  projecte de llibertat. És trist, però Catalunya està per sobre de tota persona, per rellevant que hagi estat. Volem ser una eina al servei de la gent”. També ha destacat que el partit compta amb el lideratge del president Mas i amb “les millors energies dels món municipal de la formació” 

Rull ha admès que el partit “sent tristesa i decepció” per les circumstàncies que afecten el president Pujol, però que alhora manté la ferma decisió de “tirar endavant el seu objectiu”. En aquesta línea, ha apuntat: “Catalunya ha decidit decidir. La nació es fonamenta en diferents elements, però és nació sobretot perquè ho vol ser. La força del procés és que amb la nostra diversitat, un 80% de catalans volen decidir. Som un país obert, integrador i per això en aquest procés som indestructibles”. Amb la vista posada al 9N, Rull ha advertit els joves de la JNC que “s’ha de treballar per eixamplar la majoria a favor d’un nou estat per poder fer les coses millor: on les males pràctiques han de quedar abolides, on s’imposin la transparència i la igualtat d'oportunitats”.
La presidenta de la JNC, Marta Pascal, de la seva banda, ha subratllat que la figura del president Pujol “mereix tot el respecte com a estadista i forjador de Catalunya”. Per això, ha assegurat: “Reivindiquem el seu llegat, però no podem obviar que la circumstància personal en la qual ara es troba requereix explicacions i el replantejament del seu futur al partit”. Pascal s’ha mostrat convençuda que el president Pujol sabrà estar “a l’altura de les circumstàncies”.

Sobre el moment polític que viu Catalunya, Pascal ha apuntat: “És el moment de convèncer, de reivindicar i de fer bona política per combatre les envestides  de l’Estat espanyol. No s'aturaran, treballaran en contra del procés català. Depèn de nosaltres explicar-nos bé per convèncer i per guanyar la llibertat”. Pascal s’ha mostrat convençuda que l’11 de Setembre Catalunya tindrà una nova oportunitat “de dir moltes coses al món  per fer entendre que el que s’està fent té sentit”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada