dijous, 3 de juliol del 2014

Ramon Tremosa ha presentat avui 30 preguntes parlamentàries per encetar la nova legislatura al Parlament Europeu

Les preguntes demanen el compliment de la legislació europea a l’Estat espanyol, defensen l’autonomia financera dels ports catalans, plantegen dubtes sobre la reforma fiscal de Rajoy, denuncien les amenaces contra Artur Mas i la banalització del nazisme a Espanya, i el futur reconeixement del Kurdistan per part de la UE

Ramon Tremosa, cap de llista de CiU a les eleccions europees, ha presentat avui 30 preguntes parlamentàries en la seva primera setmana com a eurodiputat d’aquesta nova legislatura.

Arran de reunions diverses des del final de les eleccions europees, Tremosa ha volgut denunciar davant la Comissió Europea de dubtes sobre les polítiques del Govern Rajoy. Així doncs, ha presentat 5 preguntes sobre la reforma fiscal: Tremosa té dubtes seriosos sobre l’equitat de la reforma fiscal i sobre el fet que les persones acomiadades hagin de tributar la indemnització que rebin, precisament ara que moltes famílies tenen tots els seus membres a l’atur.

L’eurodiputat de CiU ha denunciat també la nova legislació portuària proposada pel Govern espanyol, que pretén recentralitzar l’autonomia financera dels ports catalans en contra de les millors pràctiques europees. Tremosa ha recordat que els ports més eficients d’Europa no només són aquells que compten amb bones infraestructures, sinó també aquells que gaudeixen de l’autonomia en la seva gestió.

D’altra banda, Tremosa ha tornat a denunciar la impunitat amb què es profereixen amenaces violentes contra el president Mas a les xarxes socials, així com la continua banalització del nazisme per part de sectors polítics espanyolistes contra el sobiranisme català.

En aquest sentit també ha denunciat que Pilar Rahola fos comparada amb Goebbels per part d’un vicipresident de Societat Civil Catalana i ha recordat que justament ahir una diputada laborista britànica va haver de dimitir per banalitzar el nazisme.

El cap de llista de CiU també ha recordat a la Comissió que ha de seguir alerta per assegurar el compliment de les directives europees a l’estat espanyol, ja que sinó “al final es convertiran en paper mullat”.

Així doncs, per a Tremosa “no podem perdre ni un segon per defensar els interessos de Catalunya i els catalans, cal que Europa conegui els greuges que ens imposa la pertinença forçada a l’estat espanyol i les perjudicials polítiques de Rajoy.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada