dimecres, 9 de juliol del 2014

La gestió nefasta de la regidoria d’Esports

Domènec Paloma
 
Fa uns dies que en aquest mateix blog parlàvem del tracte injust que Futbol Sala Olesa rep de l'Ajuntament. Ara ho podem ratificar i ampliar. En el Ple municipal del mes de juny es va fer palesa la gestió nefasta que dóna l’Ajuntament a aquesta entitat esportiva.

Aquest mes de juny passat el Bloc-EUiA va dedicar un fulletó sencer a justificar-se, (quina paraula, justificar-se), pel que dèiem en el nostre escrit sobre el tracte injust donat a Futbol Sala Olesa. En aquesta justificació deien ells que els arguments de CiU eren producte de la ignorància o de la mala fe. Dons bé, d'ignorància res de res, simplement la veritat, i tampoc és mala fe tenir arguments que deixen en evidència l’equip de govern del Bloc-EUiA; és senzillament complir el nostre deure de servei als ciutadans!

En el mateix Ple del mes de juny, va intervenir el propi president del Futbol Sala Olesa. Va dir que la seva entitat tenia la sensació de persecució, i va parlar dels problemes que tenen amb l’Ajuntament, ratificant el que dèiem en el nostre article.

Per exemple, els prohibeixen usar el logotip de l’Ajuntament en una  activitat que organitza el Futbol Sala Olesa aquest estiu. Doncs bé, en tots els convenis que té l’Ajuntament amb entitats esportives, a l'apartat “Obligacions del Club”,  s'estableix textualment l'obligació de “fer constar en totes les activitats organitzades pel club esportiu (d’Olesa)  la col·laboració de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat amb logotip precedit del text “Amb el suport de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat”.

Podem explicar més exemples. Futbol Sala Olesa demana a l’Ajuntament si pot fer la gestió per demanar uns elements inflables que té la Diputació de Barcelona i la resposta de l’Ajuntament es “No”. Futbol Sala Olesa demana a l'Ajuntament usar a l'hivern els vestidors d'hoquei del Pavelló Salvador Boada quan els usuaris normals no els facin servir, doncs tenen calefacció i els de Futbol Sala no en tenen; i la resposta es “No, per criteri dels tècnics”. En aquest cas se la carreguen els tècnics; ja sabem que ells, els de l'equip de govern, no fan res malament.

El propi president del Futbol Sala Olesa va qüestionar el criteri per puntuar el millor projecte per organitzar el Casal d’Estiu Municipal, doncs allò que comptava l’any passat aquest any es canvia. I el Bloc-EUiA diu que la seva gestió és clara i neta!

Qui sembla ara que tingui ignorància o mala fe? Queda clar: l’equip de govern municipal del Bloc-EUiA! Ah, i de mentides de CIU, cap ni una! La gestió del Bloc-EUiA és nefasta. Revisin els fets i veuran qui crea mala maror entre entitats esportives: el Bloc-EUiA. Aquí queda dit. Ja ens poden dedicar un altre fulletó sencer, si volen, però els fets que expliquem són reals. Que tothom sàpiga com actua el Bloc-EUiA.  

http://ciuolesa.blogspot.com.es/2014/07/la-gestio-nefasta-de-la-regidoria.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada