dilluns, 30 de juny del 2014

Irene Rigau demana al ministre d'Educació que abans de fer noves despeses garanteixi els ajuts a les famílies

  • La consellera d’Ensenyament ha fet aquest petició abans d’entrar a la Conferència Sectorial d’Educació que se celebra aquesta tarda a Madrid
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, demana al ministre d’Educació que abans de fer noves despeses, es garanteixin els ajuts per a les famílies que fins ara rebien les comunitats autònomes. Així ho ha avançat abans d’entrar aquesta tarda a la reunió de la Conferència Sectorial d’Educació, que aplega a Madrid als consellers de les comunitats autònomes i al ministre Wert.
 
Irene Rigau ha afirmat que “entenem que abans de fer noves despeses hem de garantir els ajuts que teníem i rebíem del ministeri. Estem en un moment que les famílies no poden prescindir d’aquest ajut i les comunitats l’han de poder facilitar”.
 
En el mateix sentit, la titular d’Ensenyament ha recordat que el curs comença el 15 de setembre, en poc més de dos mesos: “Avui estem a 30 de juny, el curs comença a 15 de setembre. Hem viscut una història de precipitacions respecte aquesta llei, la Lomce, i el tema principal que se’ns planteja avui està vinculat al finançament”. És per aquest motiu que ha exposat davant dels mitjans de comunicació que “des de Catalunya pensem avui demanar al ministre que prioritzi les ajudes a les famílies per llibres de text, ja que han retirat els 200 milions que es rebien a tota Espanya per aquest concepte i que prioritzi aquestes qüestions més socials perquè no està la cosa preparada per aplicar la Lomce”.
 
Irene Rigau ha assegurat que la documentació que disposen abans d’entrar a la reunió “presenta dubtes molt importants”, i que un cop acabi la reunió es valorarà “si hem obtingut la resposta pertinent”.
 
 
 
30 de juny de 2014
 
fotofoto Fotografia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada