dilluns, 16 de juny del 2014

Rull: "Catalunya és un sol poble i l'escola és fonamental per garantir la cohesió de tots els catalans"

Rull ha participat, amb altres representants de CDC, en la multitudinària manifestació en defensa de l’escola catalana que s’ha fet avui a Barcelona

El secretari d’Organització de Convergència Democràtica, Josep Rull, ha encapçalat la delegació del partit que ha participat avui a la manifestació en suport a l’escola catalana organitzada a Barcelona per la coordinadora d’entitats Somescola, amb el lema "Per un país de tots, decidim escola catalana".

Rull ha remarcat la importància de mantenir el model vigent d’escola catalana: “Catalunya és un sol poble i l’escola és fonamental per garantir la cohesió de tots els catalans. Defensem un model d’escola catalana que té un element nuclear, la llengua comuna. És la possibilitat que tots els nens, independentment de quina sigui la seva llengua materna, puguin conèixer la llengua del país”.

El secretari d’Organització de CDC ha qualificat la reforma educativa del Govern del PP com “un atac gravíssim a Catalunya” i ha defensat la mobilització d’avui com una demostració del malestar dels catalans: “Fem un exercici, una demostració cívica d’oposar-nos a un model educatiu que posa en risc aquesta cohesió de Catalunya com una sola nació”. 

La manifestació, que ha recorregut el Passeig de Sant Joan de Barcelona, des de Plaça Tetuan al Parc de la Ciutadella, ha comptat també amb la participació del president Jordi Pujol, de diputats de Convergència al Parlament de Catalunya, entre els quals Meritxell Borràs, Carles Puigdemont, Antoni Balasch i Marta Pascal,  i  l’eurodiputat de CiU Ramon Tremosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada