dilluns, 30 de juny del 2014

Més de 450 ajuntaments governats per CiU presenten, amb el Consell de Governs Locals de Catalunya, un conflicte de competència contra la Llei d'Administració Local

Miquel Buch, president del Consell de Governs Locals de Catalunya i de l'Associació de Municipis de Catalunya, ha baticinat que els ens locals "tombaran aquesta llei".

Més de 450 ajuntaments governats per CiU signen el conflicte de competència contra la Llei d'Administració Local que el Consell de Governs Locals de Catalunya ha presentat aquest matí al Tribunal Constitucional. El Consell ha formalitzat el recurs en representació de més de 850 municipis catalans, aproximadament el 90% del total de Catalunya.Els ajuntaments catalans han actuat juntament amb altres consistoris de l'Estat.
Miquel Buch, president del Consell de Governs Locals de Catalunya i de l'Associació Catalana de Municipis, ha subratllat que aquesta llei va "contra els serveis bàsics que presten els ajuntaments".

Pel que fa al resultat del recurs, Buch s'ha mostrat optmista: "Esperem que se'ns doni una resposta ràpida que beneficii els ciutadans.  De moment els ajuntaments guanyen el partit 4 a 0. Estem al minut de descompte del partit, i els ciutadans poden estar tranquils perquè tombarem aquesta llei"ha sentenciat.

L'alcalde de Roses, de CDC, Carles Pàramo, ha qualificat la reforma "d'acte de deslleieltat profunda cap a la ciutadania espanyola, perquè es carrega l'autonomia dels ajuntaments retallant la seva capacitat per organitzar i administrar les poblacions de manera eficaç"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada